follow Catalog firme » Echipamente » Ascensoare » Lifturi » Judetul CLUJ
  home     Lifturi   Judetul CLUJ

Lifturi Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru lifturi completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
lifturi marfa, lifturi persoane, lifturi mrl, lift electric, lifturi auto, lifturi cluj, lift, lifturi, lifturi hidraulice, lifturi electrice (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc ascenso srl este o societate comerciala cu capital integral privat. avem ca activitate consultanta, montajul si service-ul instalatiilor de ridicat in special a ascensoarelor de orice tip(hidraulice, electrice de persoane sau materiale cu sau fără cameră de maşini), precum si exploatarea si verificarea tehnica a trapelor de scena, trapelor de decoruri si instalatiilor de cortine pentru incendiu din salile de spectacol...
0744 *** ***Click aici!
lifturi, lifturi cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma autorizata iscir pentru intretinere ascensoare, revizii, reparatii si modernizari ascensoare, verificari tehnice in utilizare pentru ascensoare (expertize tehnice ascensoare), autorizata ca persoana juridica operator rsvti (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor). toate serviciile oferite sunt realizate de persoane cu peste 10 ani experienta in domeniu, ingineri cu vechime si atestare/certificare iscir. colaboram cu firme de renume in domeniu, totul pentru..
0737 *** ***Click aici!
lifturi pacient (Cluj Napoca, CLUJ)
Farmatin este o firma de distributie aparatura medicala si consumabile medicale.distribuie aparatura oftalmologica, aparate de anestezie, aparate de ventilatie, defibrilatoare, consumabile medicale pe tot teritoriul tarii. oferim seriozitate clientilor nostrii. pentru informatii suplimentare privind preturile practicate, sau pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie